DÁREK PLNÝ ZDRAVÍ

Všechny, co sem klikli zdravím do adventního dne a přeji vám, abyste se uměli zastavit a užít tu specifickou atmosféru, kdy nám světlo ukrajuje naplno tma.

V posedních letech Ježíšek vesele rozdává poukázky, a tak i my vám nabízíme nejednu z naší kolekce.... v textu na zadní stránce může stát napsáno:

- Miluji Tě, proto Tě vtahuji do světa Kalokagathie, kde už Tě naučí, jak si odbolavět tělo, vyčistit hlavu a vybudovat dlouhé štíhlé svaly.

- Vím, že tam trávíš svůj čas s úsměvem, proto jsem z Tebe/nás učinila členy Kalokagathie.

- Pořád se chystáš do Kalokagathie, že zkusíš pilates, tak zde máš 10 startovacích skupinových lekcí. (Cena pro nečleny 1100Kč a pro členy 600Kč)

- Zasloužíš si to nejlepší a stále se chceš začít hýbat... zde máš individuální lekce se vstupní prohlídkou.( 90 minut: cena pro členy 799Kč a pro nečleny 1099Kč).

- Pololetní kurzovné dětské všestrannosti 1000Kč.

- Workshop v Kalokagathii dle Tvého vlastního výběru.

- Taková masáž umí být pohlazením, a tak jednu máš zde:-)

Na poukázce nemusí být uvedena částka, kterou jste investovali, jelikož se každá poukázka u nás čísluje a eviduje. Takže můžete poukázkou od nás nabídnou cokoliv.

Pokud potřebujete poukázku elektronicky a její úhradu realizovat bankovním převedem, pište na vandabubenova@gmail.com

A ještě jeden úžasný dárek zde máme..... LaVitu. K odběru ji máme na recepci za 1300Kč a já osobně na ni již několik let nedám dopustit.... myslím, že důkazem může být jen to, že nikdy neruším své lekce a nemoc mě postihuje opravdu minimálně ato většinou ve formě rýmy. A moje děti...mají ji rády jen tak na lžičku nebo jako šťávu. Atletka Hejnová na ní frčí pekelnou rychlostí a nejeden hokejový klup na ní střílí góly. Balená je přímo vánočně... tak jen stuhu a máte dárek:-) 

Dále máme k dispozici pro milovníky válení a rovnání vlastní páteře k prodeji FOAM válece za 1070Kč.

NEBO NAŠE KOUZELNÉ TAŠKY NA NÁKUP ZA 60Kč.... jsou originální, jsou prostě naše :-) :-)

Krásný den Vanda Lee