Tak malincí jsme

Vidíte před sebou velkou horu. Když jste před ní v ruchu běžného života, tak si vůbec neuvědomujete, jak moc je velká a náhle jste na jejím vrchu a máte pod sebou ten ruch z ptačí perspektivy, jste součástí oné hory a pozorujete svět z úplně jiného úhlu - nového. Jsme taaak malincí a pokud si začneme myslet, že tomu tak není.... příroda nám to připomene. Pokora je pro život velmi dobrý partner... pokora při pohybu je nejlepší pomocník... když ji máme, nepotřebujeme žádné top produkty marketingu.

Děkuji, že jsem mohla stát na Stolové hoře a vidět Kapské město jako třeba pták. A protože existují fotografie.... píši tyto řádky a dělím se s Vámi o tuto nádheru.

A nelze se nepodělit i o video, které bylo natočeno pro ČT mužem, který mi v životě tvoří nejeden zázrak.... zde se podívejte na zlomeček do místa, kde se mě při hledání noclehu na hlavní třídě s úsměvem ptal policista, zda-li se cítím v bezpečí. Poděkovala jsem mu též s úsměvem a připadala si jako v jiném světě. Tak tady máte to město, kde jste jako běloch v menšině : www.youtube.com/watch?v=VZGzdMwRirY

Od září se těšte.... veškeré mé cestování, zkoumání, testování,.....má již produkt ve formě nového cvičeního stylu, který věřím přinese radost nejednomu z vás.