I SPORŤÁCI JSOU V PILATES NOVÁČKY

DÁVNO JIŽ TOMU, KDY BYLO ZA POHYBOVOU AKTIVITU UZNÁNO JEN TO, CO POHYBEM ZPŮSOBILO ZRUDNUTÍ A DOKONALÉ PROPOCENÍ.

   Každý sporťák musí přeci cítit bolest. To co bolí, to také sílí. Když nemůžeš, můžeš ještě 3x. Silou zvládneš vše. Znáte?? Důvěrně??

     Tak to jste ideálními adepty na pilates nebo jinou body and mind metodu cvičení. Svaly jsou naší přátelskou součástí, bez nich bychom nežili. Ale čeho je moc toho je příliš. Je pravdou, že celý svět nemůže být naplněn jenom samými Davidy, ale bylo by super, kdyby Goliášové dokázali, díky flexibilitě, všem Davidům, že síla je něco navíc, když se snoubí s flexibilitou.

    Goliášové, nemusíte na sobě nosit tolik hmoty. Opravdu ne! Stačí méně využít na maximum. Zkrácený sval není schopen maximálního výkonu a hůře regeneruje, proto se při natažení dostává do stresu a začne se třást a vy se divíte, co že se to s vaším tělem děje? To jen svaly volají po jiném využívání. Protáhněte je. Dejte jim délku. Délka vám vynahradí objem navíc a vazy, šlachy a kosti vám poděkují. Váš krok bude delší a elegantnější.

   Vyražte bez očekávání na lekci pilates pro začátečníky. Nebojte nejste "teplouš", když se chystáte na skupinovou lekci. I míč dostanete, a pak to půjde úplně samo a tělo vám poděkuje. Je to taak snadné.... pilates pro začátečníky a ve svém sportu ucítíte změny!