KURZ PILATES FOAM PROTI BOLESTI

Sedím nad přípravami na nový kurz, který započne  od 27.  října a snažím se jej o5 o něco dále posunout a moooc mi k tomu pomáhají zpětné vazby od účastníků předešlých kurzů a pomohl i včerejší list CO OČEKÁVÁM?, který mi vyplnili členové nového kurz ZÁDA UŽ MĚ NEBOLÍ A KILA NEDĚSÍ.

Bolest je mnohem větší motiv ke změnám na sobě, který mávytrvalý  charakter  (to je pro práci s tělem velmi důležitý atribut), než kilogramy navíc. Proto nabídnu v novém kruzu PILATES FOAM PROTI BOLESTI hlavně systematické cvičení pomalého charakteru s relaxacemi, ale mezi relaxacemi budu volit velmi intenzivní cviky, které pro pozorovatele budou vypadat též jako relaxace, ale pro účastníky to bude neskutečná dřina, která jim pomůže objevit další rozměr pohybové aktivity pro zdraví, kterou rozhodně KURZY FOAM BUDOU A JSOU.

Pokud se chcete zapotit jinak než rychlým pohybem a záleží vám na vašem těle, které chcete doladit k optimálnímu chodu... neváhejte a hlaste se do kurzu a to přímo naší recepční Terezce na telefonní číslo 735 043 388.

Bolest je výzva k přehodnocení dosavadního postoje k sobě samému.

Více informací a ceny kurzu ZDE