NĚKOLIK TIPŮ NA VÁNOČNÍ DÁREK

  • Poukázka z Kalokagathie třeba.....na masáž pasivním pohybem.... jde o masáž, která navede vaše tělo do optimálních poloh a navede jej do pohybů, které jsou pro něj vlastní a tím i naprosto přínosné. Jde o masáž, která vaše tělo uvolní, ale zároveň probere i ty nejhlubší svaly.
    https://pilatesolomouc.webnode.cz/ne…/masaz-pasivnim-pohybem/

  • Poukázka do Kalokagathie... třeba na 10 ochutnávkových vstupů na skupinové lekce dle vlastního výběru za 1000Kč (tzn. se slevou 100Kč) - tato nabídka platí do 24.12.2016 a vstupy lze vyčerpat kdykoliv.

  • Poukázka do Kalokagathie .... na basic členství za 2 000 Kč.  Pořiďte svým blízkým, kteří k nám rádi chodí členství na rok a ušetřete jim korunky a umožněte jim, aby se nechali přeměřit na naší Tanitě  (měření na ní je pro členy 2x ročně zdarma) a využili dalších výhod.

  • Poukázka do Kalokagathie ... na pomoc při změně životního stylu .... více zde.

  • Poukázka na motivační videa, která vás či vaše blízké naučí používat své tělo efektivně během 6 měsíců ... více zde.

  • Poukázka na 3 vámi vybrané workshopy za 1350Kč.. více zde.

Poukázky, poukázky, poukázky.... na pohyb, na osvětu, na relax, na zkrášlení, .... prostě všechny poukázky od nás přinášejí něco pozitivního... něco, co potěší a posune obdarovaného a tím i dárce:-). Jsme poukázky z Kalokagathie a třeseme na vás. Jsme krásné, jsme klasické a jsme pestré... a hlavně jsme zde pro lidi:-), kteří nesedí u televize a nestěžují si na své bolavé tělo.