PONDĚLNÍ KURZ S VANDOU S NÁZVEM JAKO ZVÍŘE

     Pohyb je hra. Pohyb je výzva. Pohyb je lehkost i síla. Pohyb je tělo i mysl.

Jak se hýbat tak, aby nepřišlo zranění? Jak snáze regenerovat? Jak si udržet optimální hmotnost? Jak se zbavit bolestí? Jak ....?  Jak....?

Prostě jak být krásní v pohodě a s úsměvem?

Vím jak! Ale odpracovat si to budete muset každý sám!

DŮKAZ MÍSTO SLIBŮ.

Vrátím vás k sobě samým. Pochopíte, kde máte svá "černá místa" a pomalu je objevíte a zapojíte je do hry, která znamená pohyb bez bolesti a s plně použitelným potenciálem svého JÁ.

Podpořím vás, namotivuji, protože to je to, co jsem shledala v posledních 2 letech, že je zásadním krokem ke komplexní přeměně každého, kdo na sobě začíná pracovat po fyzické stránce. 2 roky jsem lidi méně motivovala, protože jsem hledala, kde je ta hladina, kdy lidé vše mají převzít do svých rukou a pochopila, že dobrý lektor je hlavně motivátor a příkladná a názorná pomůcka jak :-) 2 roky jsem méně mentorovala v oblasti stravy a pozorovala lidi kolem sebe, kteří se mnou žili, jak si nechávají diktovat život makrobiotikou, sledovala , jak na sobě zkouší to, co jsem já již vyzkoušela a došla postupně k jasnému přesvědčení, že to k čemu jsem došla je výborná cesta, která je svobodná a mé dávkování v náznacích na lekcích je správné jen bylo třeba vytvořit další podpůrnou plochu, kde pro zájemce toto vše mohu rozvinou do hloubky, tak aby věděli, co ano a co ne:-), ale už to bude jen pro dobrovolníky. Stejně jako bude pro dobrovolníky domácí podpůrné cvičení, protože kurz 1x týdně opravdu nedokáže zázraky a mnoho lidí konstatuje, že k nám na lekce častěji chodit nemůže ač by rádo.

A CO SE TEDY NAUČÍM V POHYBOVÉM KURZU JAKO ZVÍŘE?

VNÍMAT SVÉ TĚLO

VNÍMAT SVŮJ DECH

OPTIMALIZOVAT STOJ

OPTIMALIZOVAT SED

ERGONOMII POHYBU HORNÍCH KONČETIN

ERGONOMII POHYBU DOLNÍCH KONČETIN - NACÍTĚNÍ CHODIDEL

OBJEVENÍ LOPATEK A JEJICH ZAPOJENÍ A ARCHAICKÝCH POHYBOVÝCH VZORCŮ

JAK SE ZBAVIT STRESU

JAK ZAKTIVOVAT LYMFATICKÝ SYSTÉM

JAK ZHARMONIZOVAT HORMONÁLNÍ SYSTÉM (tím odstranit PMS)

JAK PROBUDIT MIMICKÉ SVALY (tím minimalizovat vrásky)

CO TÍM ZÍSKÁM?

Zdravý spánek, který přinese příval energie, fungování během dne bez bolesti plní svěžesti, snažší zpracovávání emocí, ztráta vodnatosti a pocitu těžkých nohou, ztráta premenstruačních a menstruačních bolestí u žen, postupné odstranění bolestí hlavy, minimalizace tvoření vrásek a celulitidy. Toto vše je odměna za pravidelné a dlouhodobé cvičení dle metody Kalokagathia, která je vhodná pro všechny lidi bez ohledu na věk a fyzickou zdatnost. Vychází z pilates metody (která se inspirovala tai-chi, yogou, sportovní gymnastikou, atletikou, tancem,..), spirální dynamiky, základních pohybových vzorců a navrací nás k sobě samým i v době, kdy nás obklopují nejmodernější technologie a pomáhá nám si vytahovat díky nejmoderněším poznatkům pro naše tělo to, co nechybí zvířatům v přírodě.

KDY?

od 23.9. 2019 do 3.2. 2020

celkem 18 lekcí

vždy od 17:00 do 18:00 hodin

ve velké tělocvičně v Kalokagathii na Balbínově 15

ZA KOLIK?

člen basic a top za 2000Kč

nečlen 3600Kč