Proč členství?

Proč členství?
Víte jsem trenér... vlastně během vzdělávacího procesu jsem získala i název pohybový terapeut... a když svou práci děláte více než 10let, víte, že největším vaším šotkem či protivníkem je obyčejná lidská lenivost. Je fakt hodně těžké dělat svou práci se stále stejným zápalem, když na lidech nevidíte vyjma úsměvu po lekci či tréninku něco víc. Trénink je alchymie. Trénink je běh na dlouhou trať. A já toto léto konečně pochopila, že pokud chci svou práci vykonávat s úsměvem a jistým přesahem do haleluja, potřebuji svou energii vydávat smysluplně.... Ano, je super, když se na lekci přijdou protáhnout sportovci a konstatují, jak objevili nove svaly, ale já v Kalokagathii jsem hlavně pro tzv. SEDAVCE a na nich vidím výsledky, když chodí pouze pravidelně. Proto svou energii a své zkušenosti budu raději investovat do členů, který nám dávají důvěru a jsou nám nejlepší vizitkou, protože na nich skutečně je vidět výsledky. Členství je motivace nejen pro klienty... Staňte se členem a změňte nejen své tělo. Buďte s myšlenkou kalokagathia!
Nezapomeňte aktivní člen to má u nás levnější, protože je tou nejlepší reklamou!

 

BASIC ČLENSTVÍ 

(na 1 rok) slouží ke slevám na skupinové lekce, ale i individuální lekce je pro basic člena výhodnější oproti nečlenovi:

jednotlivec 2500Kč

rodina 4000Kč (2 osoby a děti do 18 let, každá další osoba v rodině nad 18 let 1500Kč....dítě do 18let s rodičem na lekci má vstup zdarma)

TOP ČLENSTVÍ

(na 1 rok) slouží k nejvýraznějším slevám na všechny služby Kalokagathie:

jednotlivec 3200Kč (dítě do 18 let má členskou slevu na skupinové lekce pro děti), 2 osoby 5000Kč

rodina 5500Kč (dítě do 18 let, každá další osoba v rodině 1750Kč...dítě do 18 let s rodičem na lekci má vstup zdarma)

firemní 6000Kč (maximální počet osob ve firemním balíčku 5, každá další osoba 1500Kč)

ČLENSTVÍ +50

(na 1 rok) slouží pro ty, co nechtějí chodit na lekce často a přitom chtějí využít nějakých slev. Stačí se stát čistě jen členem naši neziskovky za 300Kč pro dospělé a za 150Kč pro děti do 18 let.

ceník od 2019.xlsx (11906)

Nestihnete to již k nám? Klidně pošlete členství na účet a do zprávy pro příjemce napište členství a své příjmení.
Zde číslo účtu: 2401297078/2010